Geen producten in je winkelwagen.
Werkwijze

1. kennismaking - € 75

Hoe creeren we een toilet op het verdiep? Waar plaatsen we de nieuwe cv-ketel? Hoe zorg ik voor meer sfeer? 

 

 

Iedereen heeft andere vragen. Tijdens de intake bekijken wat jouw belangrijkste vragen zijn en waarmee wij je kunnen helpen. 

kasten_rondom_bedhoofd
witte greeploze keuken

2. Offerte

Op basis van jouw specifieke vragen stellen wij een offerte op maat op. 

 

Hierin geven we aan met welke zaken wij jouw kunnen helpen, in welke volgorde we deze gaan aanpakken en hoe de voorlopige planning er uit ziet voor het project.

3.

Hoe zorg ik dat ik een meer ruimtelijk gevoel in mijn leefruimte? Hoe zorg ik voor meer sfeer? Hoe berg ik mijn schoenencollectie overzichtelijk op? Hoe klein of groot jouw interieurvraag ook is; wij helpen je graag met een betaalbaar interieuradvies!

 

Natuurlijk houden we de interieurtrends in de gaten en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken. Welke we daarvan toepassen in jouw interieuradvies, hangt af van je vraag. Het gaat tenslotte om een stijlvolle en praktische oplossing te vinden die bij jou, jouw levensstijl en jouw huis past.

 

Wat wij heel belangrijk vinden is dat je thuis geen showroom moet zijn. Een huis, zoals in de boekjes heeft weinig persoonlijkheid. Jij, met je erfstukken, rommelmarkt vondsten of verzamelingen, geven je interieur persoonlijkheid. Wij houden van interieurs met een knipoog.

Een project starten met ons?

Daag ons uit! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.