Geen producten in je winkelwagen.
Gordijnadvies aan huis

Gordijnadvies aan huis

Op zoek naar het perfecte gordijn voor elke ruimte in jouw huis? Wil jij de ideale sfeer creëren in elke kamer? Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste gordijn een uitdaging kan zijn. Welke kleur past het beste bij jouw stijl en jouw meubels? Welk type gordijn is geschikt voor jouw ramen?

 

We komen graag bij jou langs met een uitgebreide collectie stalen. Zo kun je ze voelen, vergelijken en zelfs voor het raam houden om te zien hoe ze eruitzien in natuurlijk licht. Geen zorgen dus over kleurkeuzes of stoftexturen.

 

Maar wij bieden meer dan alleen mooie gordijnen. Als ervaren interieurstyliste kijk ik naar het totaalplaatje en zorg ik ervoor dat de gordijnen perfect passen bij jouw meubels, ramen en situatie. Samen creëren we een sfeervol interieur waarbij de gordijnen niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch passen bij jouw leefomgeving.

Styllies is aangesloten bij het Curtian Collective en biedt gordijnen aan uit alle collecties van BM fabrics. Dus ook uit de Ode – collectie waar ik erg fan van ben. Zulke mooie natuurlijke stoffen!

 

Met ons persoonlijk advies en de hoogwaardige collectie vind je gegarandeerd het perfecte gordijn voor elke kamer in jouw huis.

Wij rekenen € 75 euro voor een gordijnadvies aan huis. Besluit je de gordijnen te bestellen? Dan brengen dit bedrag in mindering gebracht op je aankoop!

Een project starten met ons?

Daag ons uit! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.