Geen producten in je winkelwagen.
Echte meubels

Buyers only know what they see, not the way it's going to be - Barb Schwarz

Een leeg huis, ziet er kil, kaal en klein uit. Dat verkoopt niet! Geef bezoekers iets om naar te kijken. Zet meubels en creëer een warme welkome sfeer. Zorg dat jouw huis opvalt op de immo-sites door een volledige of gedeeltelijke inrichting te huren! Wij beschikken over onze eigen meubels en vullen deze continu aan met nieuwe items.

 

Werkwijze

  1. Na plaats bezoek of het toesturen van de plattegrond maken wij een offerte waarin we weergeven in welke sfeer we de woning plannen in te richten.
  2. Ben je akkoord? Dan spreken we af wanneer je huis opgeruimd, gepoetst en bereikbaar is, zodat we deze kunnen inrichten.
  3. Op de dag van inrichting leveren, plaatsen en monteren we de meubels. We stylen alle leefruimtes. En als je wilt monteren we zelfs verlichting.
  4. Aan het einde van de dag, maken we professionele foto’s. De beste daarvan ontvang jij en mag je gebruiken om je huis te verkopen.

Prijs op maat

Een inrichting huren voor een volledige woning kan je al huren vanaf € 2725 voor maximaal 3 maanden. Wij maken altijd een offerte op maat, afgestemd op het soort woning en de doelgroep.

 

Huurperiode

Je kunt kiezen of je een inrichting 3, 6 of 12 maanden wilt huren. Indien nodig kun je de huurperiode maandelijks verlengen. De prijs voor de verlenging per maand, communiceren we altijd vooraf.

 

Je betaalt alles in één keer vooraf. Van het inrichten tot het ophalen. Geen verassingen achteraf.

 

Wil jij ook een project met ons starten?

Wat klanten van Styllies vinden

Een project starten met ons?

Daag ons uit! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.